Kommunmästerskap

Det här med att vara sjuk är jag inget stort fan av. Jag föredrar att vara frisk och alert, framförallt när jag ska iväg på äventyr i en knapp vecka. Men så är inte fallet just nu. Halsont och kanske lite feber håller entusiamen över 5 härliga dagar i naturen nere.

Desto roligare var det igår. Kommunmästerskap i fotboll i Högsby. Vi åkte dit som regerande mästare men hade inga som helst förväntningar på att försvara vår titel. På vägen till Högsby skämtade vi om att det var onödigt att släpa med vinnarpokalen, den skulle ju ändå tillbaka efter dagens turnering...

Efter en tveksam insats från vår sida i första matchen men ändå ett oavgjort resultat gick det bättre i andra matchen vilket gav oss vinst med 1-0, utan att vi använde den handicapstraffen vi hade rätt till. Tack vare den segern gick vi till final och där väntade Ruda/Fliseryd. Vi vann med 5-2 och fick lyfta bucklan inför de två åskådarna som dröjt sig kvar. Tilläggas bör att de båda två är med och tränar med vårt lag... Ingen större publiksuccé alltså, men det bekom oss inte det minsta. Vi var glada i alla fall. Har man vunnit så har man vunnit.


Det där med sjukdom och Jämtlandsäventyret ska nog få ett lyckligt slut. Jag har tillbringat dagen med att intala mig själv att jag inte tänker tillåta mig att bli sjuk. Hoppas verkligen kroppen lyssnar på mig och sätter in alla möjliga medel och metoder som finns för att göra mig frisk. Jag accepterar inte att missa detta, jag har ju för tusan lyckats med packningen!

Kommentarer
Postat av: Heed

Är det där konstgräs?

2009-08-08 @ 12:49:54
URL: http://meanngreen.blogspot.com
Postat av: Ola

Japp, den där planen är ny och det bestämdes att årets kommunmästerskap skulle spelas där för att man skulle kunna ha en officiell invigning i samband med turneringen.



Jag tycker konstgräs är ganska tråkigt. Bollen studsar så konstigt, iaf på planen i Högsby.

2009-08-08 @ 18:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus