En söndag i Ångermanland

Det finns vissa frågetecken. Jag lyckades räta ut ett av dom alldeles nyss men några kvarstår. Jag vet numer att vi ska samlas i gympasalen i eftermiddag när vi ska ut och springa. Jag vet dock inte var vi ska samlas när vi ska ha näringslära och hantverk. När det gäller hantverkslektionen vet jag inte ens om vi ska ha den. Som sagt, det finns vissa frågetecken.

Något som däremot är bergsäkert är att jag hade ett Naturen-Ger-Mig-Ro-Moment igår kväll. Jag satt på mitt rum, men kände för en spontan promenad i den stilla kvällsluften. Sagt och gjort, jag traskade iväg i lågt tempo och bara tog det lugnt och fokuserade på att andas frisk luft. Det är härligare än man kan tro. När jag kom tillbaka till skolan hade jag konstaterat att gatlyktorna i Själevad inte är som gatlyktor i andra samhällen. De skiner orange, inte vanligt ljus. Det kan också vara så att de skiner precis likadant som andra gatlyktor. Jag är ju inte så van vid gatlyktor (det finns inga i Fögeberg) så jag vet egentligen inte hur gatlyktor ska lysa.

I vilket fall som helst, när jag kom tillbaka till skolan fick jag ett infall att jag skulle gå vidare, att jag inte var klar med kvällens promenad. Så jag traskade iväg på en liten stig i en sluttning ovanför skolan. När jag kommit upp en bit vände jag mig om och slogs av hur fint det var. Grejen är den att det egentligen inte är särskilt fint, men gatlyktorna (himla tjat om dessa) lös upp kvällens mörker på ett väldigt härligt sätt. Så jag satte mig ner och tog en hel hög med ljupa andetag och funderade över allt. Det är sånt sådana lägen är till för. Naturen-Ger-Mig-Ro-Moment.

Igår cyklade jag in till Coop i Ö-vik. 9 kilometer dit och, tro det eller ej, även 9 kilometer hem. Måste säga att det var de kortaste 9 kilometer jag någonsin stött på. Gick jättefort att cykla. På Coop handlade jag en massa saker, bl.a. två kilo socker och två kilo mjöl. Tur att det var mestadels nedför på hemvägen.

Nu sitter jag och väntar på att skolveckan ska börja. Lärarna har personalmöte och vår första lektion för dagen börjar klockan 10.00. Jag tror det får bli en promenad innan dess, fast egentligen borde jag nog försöka räta ut dom där förbaskade frågetecknen.

Kommentarer
Postat av: Niclaz

Hoppas att du fått svar på några ? idag. Vi ses / Niclaz

2009-08-31 @ 21:03:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus