Stabilt

Jag tror HV kommer ösa in mål i vinter. Jag var i Värnamo igår och kollade när de mötte Frölunda i Nordic Trophy. Riktigt frejdig och fartfylld anfallshockey från Jönköpings stolthet! Att det var Tedenby som stod för den mesta farten var ingen högoddsare. Värnamoson som han är ville han verkligen visa publiken vad han går för. Han trampade igång ordentligt flera gånger och göteborgarna hade svårt att hänga med i svängarna. Tyvärr blev det ingen utdelning för Tedenby denna kväll men det ser helt klart lovande ut inför kommande säsong.

En annan ung kille som imponerade var Adam Almqvist. En spelskicklig back som liknar Johan Åkerman. Inte så stark i kroppen men en jäkel på att hitta fina passningar och ett bra skott. Av de gamla rävarna imponerade vår trogne Liv-räddare i kassen stort. Han gjorde flera kalasräddningar när det som mest behövdes.

En sak de måste sluta med är att sitta i utvisningsbåset. Alldeles för många utvisningar, tror det var mer än dubbelt så många som frölunda. Det enda positiva med utvisningar är att de får mycket boxplayträning...

En sak till, det blev 5-3 till HV. Stabilt.

Kommentarer
Postat av: Heed

Det blir fint med ett guld den här säsongen... :)

2009-08-26 @ 15:20:24
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus