Hästsnack

Det där avsaknandet av feeling inför helgens V75 som jag nämnde i förra inlägget är nu ett minne blott. Istället andas jag fullständig optimism och varje gång jag kollar på det inlämnade systemet känner jag att det är "the system", så att säga.

- - - - - -

Min häst springer riktigt fort, en havremoped av rang helt enkelt! Hon har nu startat 5 gånger och skurit mållinjen först två av dessa. Som tvåa har hon travat in vid två tillfällen. Enda plumpen i protokollet är en galopp och när den ägde rum var jag på plats och såg eländet med egna ögon. Typiskt att det sker när jag för en gångs skull tagit mig till travbanan. Jag var ju så laddad och full av adrenalin och förväntningar! Men livet går ju vidare även efter ett sånt bakslag och nu har jag läst att hon i hennes nästa start, som sker på Halmstadstravet på måndag, är favorit på V65. Det är faktiskt ganska stort.
Esterel Gull
Esterel Gull
- - - - - -

En tanke som jag har haft är om de uteblivna vinsterna i vårt andelsspel har att göra med namnet på det. Det går ju under namnet Hästjävlar..

- - - - - -

Imorgon, som V75-7, körs storloppet Sundsvall Open Trot. Det är i år ett riktigt kanonlopp med flera jättefina hästar där Sveriges bästa häst hittills det här året, Torvald Palema, har bra chans. Det vore riktigt kul att se det och nuförtiden bor jag ju inte så långt från Sundsvall. Men det är trots allt två timmars bilfärd och det medför två problem, ett litet mindre och ett gigantiskt. Det lilla är att jag inte har någon att åka med, det kan bli ensamt och tråkigt att åka själv. Det gigantiska är att jag inte har tillgång till någon bil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus