Christian Kjellvander

Jag har varit ganska skonad från sjukdom senaste tiden. Men den här veckan verkar det som att jag ska få mig en omgång. Det började igår när jag vaknade med att jag hade väldigt ont i ryggen och hade stora problem att äta den mängd frukost jag brukar äta. När man inte klarar av att äta så mycket som man brukar, då är någonting fel. Ryggproblemen lyckades jag bli av med genom att få tillåtelse av de snälla lärarna att gå till mitt rum och vila.

På kvällen var Issa och jag på Christian Kjellvander som uppträdde på Kalmar Teater. Vi bestämde oss för att åka dit bara en dryg timme innan konserten började. Vi velade om det skulle vara värt pengarna. Efter konserten insåg vi att det definitivt varit värt pengarna. Det var så sjukt bra! Med hjälp av sin fru och två gittarrer som han bytte mellan skapade han en magisk stämning i lokalen. Jag rös flera gånger. Åhh vad bra det var!

Innan han gick upp på scenen spelade kidbrother, ett band från Oskarshamn. De gjorde det bra och jag gillade dom också, dock inte lika mycket som Christians framträdande. En av kvällens roligast händelser inträffade dock innan kidbrother började spela. Det började med att vi fick stanna för Rasmus Elm vid ett övergångsställe. När vi kom in på teatern såg jag Malin Wollin (Fotbollsfrun). Sen visade det sig att hon och hennes sällskap hade platser precis bakom oss. Nedanför oss spanade jag återigen in Rasmus Elm, nu tillsammans med brodern David. Men som om detta inte vore nog, vem kliver in i lokalen om inte KFF:s kapten, Henrik Rydström. Med sig har han en kvinna. Det tar inte lång stund innan Malin Wollin uppmärksammar detta och knäpper ett par bilder på de två. Sedan ser man hur Rydström reser sig upp och börjar prata i telefon. Då hör man från raden bakifrån "Jag har precis tagit bilder på dig och din nya flickvän som jag ska lägga upp på bloggen" Då vänder sig Rydström om och får syn på Malin Wollin. För oss som satt emellan och hört alltihop var det väldigt roligt! Bara detta lilla spektakel innan konserten gjorde mig väldigt glad och upprymd.

Idag har jag legat nerbäddad större delen av dagen. Hoppas jag blir frisk så jag kan vara med på matchen imorgon men det ser inte så ljust ut för tillfället...

Kommentarer
Postat av: Issa

Men Ola att du inte skäms, skriva ett inlägg om Christian Kjellvander men ge mer plats åt några fotbollsgubbar när han praktiskt taget blåste oss av stolen?! Fast å andra sidan, du är ju fotbollsnörd och du övertalade mig att följa med så jag får väl se mellan fingrarna på dä ;P



Haha, tack -jag hade skittrevligt!

Krya på dig förresten.

2009-05-03 @ 19:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus