Muffins till sist

Ännu en dag som går till historien under kategorin Underbara dagar.

På förmiddagen satt vi i klassen ute i kryddträdgården och rensade ogräs. För de flesta låter säkert detta som något tråkigt och jobbigt. För mig innebar det stillsamt arbete i två timmar med lugn och ro i den varma vårsolen. Ljuvligt!
Dagen gick vidare med möte i Team HV under lunchen för att planera morgondagen. Då halkade jag dessutom med på en utflykt till Kalmar, i min egen bil! "Issa, finns det någon plats kvar i min bil" Så tokigt det kan bli.

I Kalmar gick vi och satte oss på Kullzénska. Mycket mysigt café som jag aldrig tidigare besökt. Vi satt där länge. Alltså, lääääääääääääänge. Vi satt längre tid på det där cafét än jag har suttit på alla andra caféer tillsammans! Men det var trevligt så absolut ingen bortkastad tid. "Lilla snigel akta dig, annars tar jag dig" - Härligt Jessica!

Efter en något stressad hemfärd med besök på Maxi och Systemet hade jag cirka 10 minuter på mig att packa fotbollsgrejerna samt äta innan jag var tvungen att åka till Kalmar och möta upp mina lagkamrater i FAIK för avfärd mot Mörlunda. Jag löste det genom att meddela att jag kommer bli lite sen... Då hade jag genast flera minuter på mig!

Ojojoj, vilken match! Innan matchen satt jag i omklädningsrummet och konstaterade att jag var laddad men väldigt trött. Det bästa hade varit om jag fått sova en kvart och sedan börja värma upp. Det gjorde jag inte. Men det gick bra ändå. Jag lyckades tacka upp mig ordentligt, lite förvånad själv faktiskt. Tror det beror på kvällssolen och den lilla mening som rullade runt i mitt huvud. "Jag har haft roligt idag. Jag kommer ha roligt imorgon. Jag ska fan ha roligt ikväll med!"
Det verkade fungera. Efter en något trevande start från vår sida och 1-0 i baken ganska tidigt så repade vi mod och kunde, med mål vid rätt tillfällen, gå till halvtidsvila med stabil 3-1 ledning. I andra rullade det på och resutatet skrevs till 6-2. Så otroligt skön känsla att vinna premiären!

När jag kom tillbaka till trygga Öland möttes jag av en välkomstkommité, till hälften bestående av Team HV. Tack så mycket! Efter en stunds trevligt samtalande i anslutning till mellanstadiefesten gick jag hem till mitt rum. Satte mig vid datorn och när jag allvarligt började fundera på att sova ringde telefonen och jag fick i mitt öra höra att Team HV ville baka muffins, nu! Så dom kom hit och muffinsen till morgondagens utflykt ligger nu tryggt förvarade i väntan på att ätas upp.

Imorgon ja, ja då blir det utflykt! Cykeltur till Saxnäs med pastasallad och muffins i ryggsäckarna. Kanske att det blir tillfälle för ett dopp i det blå.

Nej nu blev det sådär långt igen. Så långt att ingen kommer att ta sig tid att läsa ändå hit. Aja, dom vet inte vad dom gick miste om...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus