2-1 , eller var det 2-0?

I princip alla mina tidigare inlägg har handlat om naturen och olika naturtyper och hur de upplevs. Idag har jag varit i en naturtyp där jag trivs ypperligt. Fotbollsplanen.

Det var match i Smålandscupen mot BB 2001. Vi hade innan dagens match två förluster och BB en vinst och en förlust. Man får väl säga att BB hade spelövertaget i början av matchen men Wickelgrens skrämseltaktik på vänsterbacken fick dom att lugna ner sig en aning. Efter en halvtimme lyckades vi sticka fram och genom en tåpaj i nättaket göra 1-0. I andra halvlek började vi väldigt skakigt. Jag var inte i full koncentration och sjabblade lite så att BB kunde skapa ett par hörnor. Men vi lyckades hålla undan och så småningom höjde vi vårt spel och skapade flera chanser. Våra anfallare jobbade stenhårt och pressade backlinjen vid ett flertal tillfällen och vid en inspark för BB klantade deras målvakt och mittback till det så att Lucky kunde göra 2-0.

Mot slutet kom BB upp i banan, dock utan att skapa de riktigt farliga lägena. Till sist fick de dock in en boll. 2-1 kom i misstänkt offsideläge, i dubbelbemärkelse dessutom. Jag tyckte det var offside på killen som sköt in bollen men domaren såg det från ett annat håll så han kanske hade bättre koll. Kapten Räkan tyckte det var solklar offiside och klagade på domaren. Det enda han fick ut av det var att få sig en titt på det röda kortet.

Men skitsamma, vi vann matchen och det är det viktigaste. Backlinjen gjorde ett utmärkt jobb! Räkan styrde och ställde och Kalle var en gigant idag. Försäsongens första vinst! Gött!

Kommentarer
Postat av: Lars Hallén

Tja Ola!



Fyfasiken vilka långa inlägg du har! Man svettas ju efter att ha läst ett.

2009-04-13 @ 21:04:41
URL: http://blogg.larshallen.com
Postat av: Ola

Jag vet! Men det bara blev så. Ska försöka bättra mig :P

2009-04-13 @ 21:44:36
URL: http://naturengermigro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus